Bluegreen Electronics - Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco's

Warmtepompen

Estía lucht-water warmtepompen

De Estía Powerful lucht-water warmtepomp is een ‘alles-in-een-systeem’ dat ontwikkeld is als centraal verwarmingssysteem en daarnaast voorziet in huishoudelijk warm tapwater. Als extra voordeel kan airconditioning (koeling) eenvoudig worden geïntegreerd. Met lucht als energiebron wordt niet alleen de CO2 uitstoot aanzienlijk verminderd, maar kan tevens fiks bespaard worden op de stookkosten.

De Estía Powerful is zelfs zo krachtig dat een traditionele CV-ketel en dus gasaansluiting helemaal niet meer nodig is. Daarnaast levert dit ook nog eens een fikse besparing op de stookkosten op; buitenlucht is immers gratis!

Alle systemen zijn standaard zeer compleet. Temperatuur kan geregeld worden op ruimteniveau maar ook op waterniveau. De uitgebreide wandbediening is gebruiksvriendelijk. De installatie van het gehele systeem is relatief eenvoudig en de mogelijkheden zijn gevarieerd. Elk systeem kan geheel naar wens en situatie ingericht worden. Beide systemen beschikken over een standaard legionella bewakingssysteem.

Estía kan worden toegepast in nieuwbouw maar ook in bestaande situaties is het systeem goed te combineren met al aanwezige verwarmingssystemen. De Estía regeling zorgt voor een optimale verdeling van de verwarmingsbronnen, zo wordt het gehele systeem efficiënter in energieverbruik en kan er op de stookkosten bespaard worden!

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze showroom of bekijk hieronder de productinformatie en productfilm van Toshiba.

Productinformatie Toshiba Estía lucht-water warmtepompen

Productfilm Toshiba Estía lucht-water warmtepompen