Bluegreen Electronics - Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco's

Subsidies

Interessante financieringsmogelijkheden voor LED verlichting:

Duurzaamheidslening
Uw woning energiezuinig maken om zo uw woonlasten te verminderen? De Duurzaamheidslening maakt dit voordelig voor u mogelijk. Bekijk hier de voorwaarden waaraan u moet voldoen om voor de Duurzaamheidslening in aanmerking te komen en of uw gemeente de Duurzaamheidslening mogelijk maakt. Het aanvragen van de Duurzaamheidslening bestaat uit een aantal stappen. Bekijk hier de procedure.

Energiebespaarlening
De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Maar nog belangrijker: misschien gaat u wel direct besparen! Mogelijk kunt u zelfs wat extra besparen. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim! Bekijk hier of u in aanmerking komt voor de Energiebespaarlening.

Fiscale voordelen zonnepanelen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een steeds belangrijkere plaats in bij veel bedrijven. MVO is tevens een visitekaartje voor uw bedrijf en kan een positief effect hebben op uw omzet en bedrijfsvoering. Het installeren van zonnepanelen is een juiste vorm van MVO. Mede door de te behalen fiscale voordelen is deze zakelijke investering niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel zeer interessant.

Ondernemers kunnen gebruik maken van verschillende regelingen van de Belastingdienst op het gebied van duurzame en energiebesparende investeringen. Deze fiscale voordelen (EIAMIA, etc) maken het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. U kunt tot wel 70% van uw investering aftrekken van uw fiscale winst.

Vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie.