Airco’s/warmtepompen

Met airconditioning of warmtepompen kan energiezuiniger verwarmd worden. Dat scheelt aanzienlijk in de stookkosten en daarbij is het ook nog eens beter voor het milieu!

Waarom airconditioning?

  • Flinke besparing op de energierekening
  • Lage CO2 uitstoot

  • Het hele jaar door een aangenaam klimaat

  • Te combineren met warm tapwater en vloerverwarming

  • Relatief lage investering
  • Snelle installatie zonder hak- en breekwerk
  • Gereinigde lucht door filtersysteem

Werkwijze

Maar hoe werkt deze airco of warmtepomp? Via leidingen wordt het buitendeel gekoppeld aan het binnendeel. Deze leidingen zorgen voor het transport van het koudemiddel wat de warmte of koude verplaatst. Dit koelproces is omkeerbaar wat ervoor zorgt dat de airconditioner ook kan verwarmen. Daarom wordt een airconditioner ook een warmtepomp genoemd.

Installatie

De letterlijke vertaling van airconditioning is ‘het op de juiste temperatuur en zuiverheid houden van de lucht in een gesloten ruimte’. De installatie die we daarvoor gebruiken wordt ook airconditioning genoemd. Deze installatie bestaat in de basis uit drie delen:

Ruim assortiment

Bluegreen Electronics biedt een breed aanbod airconditioners voor particulier en zakelijk gebruik. Met een productie van vele miljoenen stuks per jaar is TOSHIBA wereldwijd één van de meest toonaangevende producenten van airconditioners. Vandaar dat Bluegreen Electronics al jaren deze installaties levert. Met een zeer uitgebreid en compleet portfolio biedt TOSHIBA voor elke denkbare situatie een passende oplossing voor klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horeca, scholen en (semi-)overheidsgebouwen.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op

Vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie
of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend offertebezoek bij u op locatie.