Bluegreen Electronics - Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco's

Thermostaten

Een verwarmingsinstallatie is pas compleet met een thermostaat. Gebruikelijk vervangen we uw huidige thermostaat, maar naar gelang uw wensen kunnen we deze uiteraard hergebruiken.

Wat te denken van deze prachtige thermostaten van Intergas en Honeywell.

De Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een verbluffend compact en modern design. Door gebruik te maken van een touchscreen is de bediening intuïtief, eenvoudig en simpel. De compacte afmetingen en het moderne design zorgen ervoor dat de thermostaat probleemloos in elk interieur past. 

 

De Honeywell Lyric T6


Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell. Een periode waarin Honeywell het weg- en luchtverkeer veiliger heeft gemaakt en meehielp een man op de maan te zetten. Ook vandaag de dag kun je vertrouwen op hun innovaties. Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om op energie te besparen en je huis slimmer maakt. Een product dat werd ontwikkeld door een aantal van hun beste engineers. Zodat jij de controle kunt nemen over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent. 

Loopt u al warm voor één van deze thermostaten of wenst u een ander model of merk? Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend offertebezoek bij u op locatie.