Bluegreen Electronics - Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco's

Centrale verwarming

Bluegreen Electronics heeft zich gespecialiseerd in de levering en installatie van Intergas Verwarming. Met trots presenteren wij dit Nederlandse product.


Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Dankzij de zuinige werking draagt u ook bij aan de zorg voor het milieu. 

Nieuwste van het nieuwste: de Intergas Xtreme 36

  • Extreem hoog rendement doordat de restwarmte van de rookgassen tijdens cv-gebruik worden benut op het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen
  • Jaartaprendement: 122,0%
  • Dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar: optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies 
  • Fluisterstille werking
  • Compacte afmetingen en strak design
  • CW-klasse: CW5
  • Nederlands fabricaat

Kombi Kompakt HReco
In de Kombi Kompakt HReco wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast. Intergas gebruikt in de Kombi Kompakt HReco uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Met als resultaat: een ongekend economisch werkende HR-ketel die het hoogst haalbare rendement bereikt. Zowel ecologisch als econimisch verantwoord, de HReco doet zijn naam eer aan!

Kombi Kompakt HRE
Deze ketel wordt ook wel dé combiketel genoemd die echt alles combineert: In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die 'dubbel HR' wordt genoemd. Dankzij deze technologie combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE hoog rendement op tapwater met hoog rendement op verwarming.

de Intergas Kombi Kompakt HRE is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. Handig als u 's nachts of bij langdurige afwezigheid geen warmwater nodig heeft. De Intergas Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan/uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol.

Intergas incomfort

 Intergas introduceert incomfort, een product waarmee u zelf uw comfort regelt waar u ook 
 bent. Zo kunt u van afstand bekijken hoe warm het thuis is en u kunt op afstand de  temperatuur aanpassen. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestaties van uw ketel en  u staat in direct contact met uw installateur. Incomfort kan worden gecombineerd met de  Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014. Het enige wat u nodig hebt, is de  incomfort set, een opentherm kamerthermostaat en de app (gratis te downloaden in de App  Store of via Google play).

 

Wenst u een ander merk cv-ketel? Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend offertebezoek bij u op locatie.