Bluegreen Electronics - Zonnepanelen, Warmtepompen en Airco's

Bevestigingsmaterialen

Afhankelijk van uw (dak)situatie, monteren wij uw zonnepanelen met het juiste bevestigingsmateriaal. Wij plaatsen op diverse soorten daken, aan gevels en op de grond. Meest voorkomend is plaatsing op een dak. Voordat we tot plaatsing overgaan, voeren we een dakcontrole uit. Hierbij wordt gekeken naar type dak (en dakpan), de staat van uw dak, gordingen en panlatten. Vervolgens monteren we het meest geschikte bevestigingsmateriaal. We leggen de zonnepanelen altijd 1 windzone hoger uit dan in uw regio aan de orde is. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen stevig blijven liggen.

Gebruikelijk werken we met de bevestigingsmaterialen van het Nederlandse bedrijf Van der Valk Solar Systems.

Andere gerenommeerde merken ins ons assortiment zijn Esdec (Clickfit en Flatfix), Hankofer, Sunbeam en Easy Roof System.

 

Van der Valk Solar Systems is een gespecialiseerde onderneming die zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen. Ze werken hiertoe nauw samen met hun 100% zusterbedrijf Van der Valk Systemen.

Op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten is Van der Valk Systemen al sinds 1963 een wereldwijd begrip in de glastuinbouw en industrie.
De hoogwaardige producten van Van der Valk Systemen zijn stuk voor stuk ontwikkeld vanuit een wetenschappelijke benadering en met wiskundige precisie. Ze zijn gemaakt om onderhoudsvrij te functioneren en zich te onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid, functionaliteit en montagegemak.

 

 

ValkPitched Clamp Smartline voor op een regulier pannendak

ValkPro+ voor op een regulier plat dak

ValkFlat East West voor op een plat dak richting oost en west

ValkDouble ValkTriple ValkQuatro voor op een plat dak en plaatsing op de grond/veldopstelling

ValkPitched Trapezoidal voor bijvoorbeeld golfplaten en staaldak

 

SunBeam is een Nederlandse producent van professionele montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken.

Het systeem bestaat in principe uit twee delen: basisprofielen en dragers. De voeten, bevestigingsbouten en bevestigingsmateriaal zijn in de fabriek voorgemonteerd.

Geen meting op het dak, niet zagen of snijden, de installatie van SunBeam is een eitje.

Het is ook een zeer sterk systeem met een unieke stijve matrix structuur die de windbelasting egaliseert en de mechanische belasting van de modules minimaliseert.

Sunbeam biedt u ISO 9001 gecertificeerde productie  en
10 jaar garantie op alle onderdelen.